top of page

Esbart Dansajove de Navàs

DANSAJOVE és la branca nova de l’Esbart Dansaire Sant Esteve, una entitat nascuda a la colònia Soldevila –o Sant Esteve, d’aquí el nom del grup– amb més de 60 anys d’història al seu darrera dedicada al conreu i manteniment de la dansa tradicional catalana.

Aquesta nova branca va néixer l’any 1995 com a secció infantil i juvenil de l’entitat i, amb el temps, ha esdevingut l’única activa i amb residència a Navàs. L’Associació també compta amb un grup de Bastoners. En total sumem gairebé uns 60 balladors/es, juntament amb les monitores encarregades dels assajos, un grup de vestuari i logística, a més de la col·laboració de les famílies.

Com a entitat participem en ballades de la Roda d’Esbarts Infantils i Juvenils de la Catalunya Centre, cada any som a les Caramelles amb l’Escola Municipal de Música, a la plaça per la Festa Major, durant els actes de l’11 de setembre per sumar-nos a la nostra diada més reivindicativa així com en actes culturals i festes populars de la nostra població i d’arreu de Catalunya. També mirem de participar a totes les festes bastoneres on se’ns convida.

bottom of page